Wikidata:Main Page

De Wikidata
(S'ha redirigit des de: Wikidata:Pàgina principal)
Salta a la navegació Salta a la cerca

Us donem la benvinguda a Wikidata

la base de coneixement lliure amb 111.021.760 elements de dades que tothom pot millorar.

IntroduccióXat del projectePortal de la comunitatAjuda

Us donem la benvinguda!

Wikidata és un banc de coneixements lliure que pot ser llegit i modificat tant per humans com per màquines.

Wikidata fa la funció d'emmagatzematge central per a les dades estructurades dels seus projectes germans de Wikimedia, com ara la Viquipèdia, Wikivoyage, el Viccionari, Viquitexts i d'altres.

Wikidata també ofereix suport a molts altres llocs i serveis més enllà dels projectes de Wikimedia. El contingut de Wikidata està disponible sota una llicència lliure, s'exporta utilitzant formats estàndard, i pot ser interenllaçat amb altres jocs de dades oberts en el web de dades enllaçades.

Participeu-hi
Per veure la guia d'inici completa visiteu el portal de la comunitat.

Més informació sobre Wikidata

Col·laboreu amb Wikidata

Coneixeu la comunitat Wikidata

Feu servir les dades de Wikidata

Més...
Actualitat

Més notícies... (editeu-les (en anglès))
Les notícies apareixen en anglès? Traduïu-les!

Què són les dades?

Sou nouvingut al meravellós món de les dades? Desenvolupeu i milloreu els vostres coneixements sobre dades mitjançant una pàgina d'ajuda dissenyada per fer-vos sentir còmode ràpidament amb les nocions bàsiques.

Descobriu

Aplicacions innovadores i contribucions de la comunitat de Wikidata

WikiProjecte Destacat:
Viquiprojecte Música

El Viquiprojecte Música és la llar dels col·laboradors que ajuden a introduir dades sobre artistes, àlbums, peces musicals, premis i actuacions. Un altre dels punts importants del projecte és importar i enllaçar Wikidata amb les múltiples bases de dades musicals i serveis de streaming en línia. Podeu llegir el nostre model de dades a la pàgina del projecte i parlar amb nosaltres via Telegram.

Més:

Sabeu d'algun estudi o projecte interessant realitzat mitjançant Wikidata? Aquí podeu proposar continguts per ser destacats a la Pàgina principal!

 Viquipèdia – Enciclopèdia     Wikcionari – Diccionari i tesaurus     Wikillibres – Llibres de text, manuals i llibres de cuina     Wikinotícies – Notícies     Wikidites – Col·lecció de dites i citacions     Wikitexts – Biblioteca     Wikiversitat – Materials d'aprenentatge     Wikiviatges – Guies de viatge    Wikispecies – Directori d'espècies    Funcions wiki – Funcions de programari lliure     Wikimedia Commons – Repositori multimèdia     Incubador – Versions en nous idiomes     Meta-Wiki – Coordinació dels projectes de Wikimedia     MediaWiki – Documentació del programari