Wikidata:Main Page

De Wikidata
(S'ha redirigit des de: Wikidata:Pàgina principal)
Salta a: navegació, cerca

Wikidata nodes in white.svg

Benvingut a Wikidata

la base de coneixement lliure amb 37.863.820 elements de dades que tothom pot millorar

IntroduccióXat del projectePortal de la comunitatAjuda

Vols ajudar a traduir? Tradueix els missatges que falten.

  Benvingut!
Wikidata és un banc de coneixements lliure que pot ser llegit i modificat tant pels humans com per les màquines.

Wikidata fa la funció d'emmagatzematge central per a les dades estructurades dels seus projectes germans de Wikimedia, com ara la Viquipèdia, Wikivoyage, Wikisource, i d'altres.

Wikidata també ofereix suport a molts altres llocs i serveis, més enllà dels projectes de Wikimedia! El contingut de Wikidata està disponible sota una llicència lliure, s'exporta utilitzant formats estàndard, i pot ser interenllaçat amb altres jocs de dades oberts en el web de dades enllaçades.
  Participeu-hi
Learn about Wikidata

Contribute to Wikidata

Meet the Wikidata community

Use data from Wikidata

More...
  Actualitat

Més notícies... (editeu-les (en anglès))
Les notícies apareixen en anglès? Traduïu-les!

  Què són les dades?
Sou nouvingut al meravellós món de les dades? Desenvolupeu i milloreu els vostres coneixements sobre dades mitjançant una pàgina d'ajuda dissenyada per fer-vos sentir còmode ràpidament amb les nocions bàsiques.
  Descobriu
Aplicacions innovadores i contribucions de la comunitat de Wikidata

WikiProjecte destacat:
WikiProjecte Noms.

Juliet - Philip H. Calderon.jpg
"Què hi ha en un nom?" preguntà Julieta de Shakespeare.

La resposta: un munt de suculentes dades que necessiten una estructura i propietats noves. Però gràcies a les contribucions creixents dels usuaris, i a la feina d'un nou WikiProjecte, Wikidata està millorant en la gestió de les dades relatives a noms, i us puc dir que Juliet es fa dir també Julika, i Giulia, i Hülya, i Liana, i Uljana...

Més:

Sabeu d'algun estudi o projecte interessant realitzat mitjançant Wikidata? Aquí podeu proposar continguts per a ser destacats a la Pàgina principal!


 Viquipèdia – Encyclopedia     Viccionari – Diccionari i tesaure     Viquillibres – Llibres de text, manuals i llibres de cuina     Viquinotícies – Notícies     Wikiquote – Recopilació de cites     Wikisource – Biblioteca     Viquiversitat – Materials d'aprenentatge i activitats     Viquiviatges – Guies de viatge    Wikispecies – Directori d'espècies     Wikimedia Commons – Repositori multimèdia     Incubador – Versions en nous idiomes     Meta-Wiki – Coordinació dels projectes de Wikimedia     MediaWiki – Documentació del programari