Wikidata:Main Page

De Wikidata
(S'ha redirigit des de: Wikidata:Pàgina principal)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Wikidata nodes in white.svg

Benvingut a Wikidata

la base de coneixement lliure amb 26.282.722 elements de dades que tothom pot millorar

IntroduccióXat del projectePortal de la comunitatAjuda

  Benvingut!
Wikidata és un banc de coneixements lliure que pot ser llegit i modificat tant pels humans com per les màquines.

Wikidata fa la funció d'emmagatzematge central per a les dades estructurades dels seus projectes germans de Wikimedia, com ara la Viquipèdia, Wikivoyage, Wikisource, i d'altres.

Wikidata també ofereix suport a molts altres llocs i serveis, més enllà dels projectes de Wikimedia! El contingut de Wikidata està disponible sota una llicència lliure, s'exporta utilitzant formats estàndard, i pot ser interenllaçat amb altres jocs de dades oberts en el web de dades enllaçades.
  Participeu-hi
Learn about Wikidata

Contribute to Wikidata

Meet the Wikidata community

Use data from Wikidata

More...
  Actualitat

Més notícies... (editeu-les (en anglès))
Les notícies apareixen en anglès? Traduïu-les!

  Què són les dades?
Sou nouvingut al meravellós món de les dades? Desenvolupeu i milloreu els vostres coneixements sobre dades mitjançant una pàgina d'ajuda dissenyada per fer-vos sentir còmode ràpidament amb les nocions bàsiques.
  Descobriu
Aplicacions innovadores i contribucions de la comunitat de Wikidata

WikiProjecte destacat:
WikiProjecte Noms.

Juliet - Philip H. Calderon.jpg
"Què hi ha en un nom?" preguntà Julieta de Shakespeare.

La resposta: un munt de suculentes dades que necessiten una estructura i propietats noves. Però gràcies a les contribucions creixents dels usuaris, i a la feina d'un nou WikiProjecte, Wikidata està millorant en la gestió de les dades relatives a noms, i us puc dir que Juliet es fa dir també Julika, i Giulia, i Hülya, i Liana, i Uljana...

Més:

Sabeu d'algun estudi o projecte interessant realitzat mitjançant Wikidata? Aquí podeu proposar continguts per a ser destacats a la Pàgina principal!


 Viquipèdia – Encyclopedia     Viccionari – Diccionari i tesaure     Viquillibres – Llibres de text, manuals i llibres de cuina     Viquinotícies – Notícies     Wikiquote – Recopilació de cites     Wikisource – Biblioteca     Viquiversitat – Materials d'aprenentatge i activitats     Viquiviatges – Guies de viatge    Wikispecies – Directori d'espècies     Wikimedia Commons – Repositori multimèdia     Incubador – Versions en nous idiomes     Meta-Wiki – Coordinació dels projectes de Wikimedia     MediaWiki – Documentació del programari