Wikidata:Main Page

De Wikidata
(S'ha redirigit des de: Wikidata:Pàgina principal)
Salta a la navegació Salta a la cerca
Wikidata nodes in white.svg

Us donem la benvinguda a Wikidata

la base de coneixement lliure amb 97.806.873 elements de dades que tothom pot millorar.

IntroduccióXat del projectePortal de la comunitatAjuda

Voleu ajudar a traduir? Traduïu els missatges que falten.
Us donem la benvinguda!
Wikidata és un banc de coneixements lliure que pot ser llegit i modificat tant pels humans com per les màquines.

Wikidata fa la funció d'emmagatzematge central per a les dades estructurades dels seus projectes germans de Wikimedia, com ara la Viquipèdia, Wikivoyage, Viquitexts, i d'altres.

Wikidata també ofereix suport a molts altres llocs i serveis més enllà dels projectes de Wikimedia. El contingut de Wikidata està disponible sota una llicència lliure, s'exporta utilitzant formats estàndard, i pot ser interenllaçat amb altres jocs de dades oberts en el web de dades enllaçades.
Participeu-hi
Més informació sobre Wikidata

Col·laboreu amb Wikidata

Coneixeu la comunitat Wikidata

Feu servir les dades de Wikidata

Més...
Actualitat

Més notícies... (editeu-les (en anglès))
Les notícies apareixen en anglès? Traduïu-les!

Què són les dades?
Sou nouvingut al meravellós món de les dades? Desenvolupeu i milloreu els vostres coneixements sobre dades mitjançant una pàgina d'ajuda dissenyada per fer-vos sentir còmode ràpidament amb les nocions bàsiques.
Descobriu
Aplicacions innovadores i contribucions de la comunitat de Wikidata

WikiProjecte Destacat:
WikiProjecte Noms.

Wikiproject COVID-19 - logo.svg

A mesura que el món combat l'actual pandèmia de Covid-19, Wikidata ha estat extremadament útil per recopilar i modelar informació útil relacionada amb COVID-19, des d’articles de recerca i assajos clínics rellevants, fins a estadístiques epidemiològiques de diverses regions, fins a lexemes de paraules i frases comunament associades a la pandèmia, i molt més. Molta feina de WikiProject COVID-19 es dedica a crear i mantenir aquests elements, reforçant el paper de Wikidata com a recurs obert útil en la pandèmia.

Més:

Sabeu d'algun estudi o projecte interessant realitzat mitjançant Wikidata? Aquí podeu proposar continguts per ser destacats a la Pàgina principal!


 Viquipèdia – Enciclopèdia     Wikcionari – Diccionari i tesaurus     Wikillibres – Llibres de text, manuals i llibres de cuina     Wikinotícies – Notícies     Wikidites – Col·lecció de dites i citacions     Wikitexts – Biblioteca     Wikiversitat – Materials d'aprenentatge     Wikiviatges – Guies de viatge    Wikispecies – Directori d'espècies     Wikimedia Commons – Repositori multimèdia     Incubador – Versions en nous idiomes     Meta-Wiki – Coordinació dels projectes de Wikimedia     MediaWiki – Documentació del programari