Wikidata:Main Page

De Wikidata
(S'ha redirigit des de: Wikidata:Pàgina principal)
Salta a la navegació Salta a la cerca
Wikidata nodes in white.svg

Us donem la benvinguda a Wikidata

la base de coneixement lliure amb 87.142.619 elements de dades que tothom pot millorar.

IntroduccióXat del projectePortal de la comunitatAjuda

Voleu ajudar a traduir? Traduïu els missatges que falten.
Us donem la benvinguda!
Wikidata és un banc de coneixements lliure que pot ser llegit i modificat tant pels humans com per les màquines.

Wikidata fa la funció d'emmagatzematge central per a les dades estructurades dels seus projectes germans de Wikimedia, com ara la Viquipèdia, Wikivoyage, Viquitexts, i d'altres.

Wikidata també ofereix suport a molts altres llocs i serveis més enllà dels projectes de Wikimedia. El contingut de Wikidata està disponible sota una llicència lliure, s'exporta utilitzant formats estàndard, i pot ser interenllaçat amb altres jocs de dades oberts en el web de dades enllaçades.
Participeu-hi
Més informació sobre Wikidata

Col·laboreu amb Wikidata

Coneixeu la comunitat Wikidata

Feu servir les dades de Wikidata

Més...
Actualitat

Més notícies... (editeu-les (en anglès))
Les notícies apareixen en anglès? Traduïu-les!

Què són les dades?
Sou nouvingut al meravellós món de les dades? Desenvolupeu i milloreu els vostres coneixements sobre dades mitjançant una pàgina d'ajuda dissenyada per fer-vos sentir còmode ràpidament amb les nocions bàsiques.
Descobriu
Aplicacions innovadores i contribucions de la comunitat de Wikidata

WikiProjecte Destacat:
WikiProjecte Noms.

Juliet - Philip H. Calderon.jpg

"Què hi ha en un nom?" va preguntar la Julieta de Shakespeare.
La resposta: moltes dades riques que necessiten una estructura i propietats noves. Però gràcies a les contribucions creixents dels usuaris, i a la feina d'un nou WikiProjecte, Wikidata està millorant en la gestió de les dades relatives a noms, i us pot dir que Juliet es fa dir també Julika, i Giulia, i Hülya, i Liana, i Uljana...

Més:

Sabeu d'algun estudi o projecte interessant realitzat mitjançant Wikidata? Aquí podeu proposar continguts per ser destacats a la Pàgina principal!


 Viquipèdia – Enciclopèdia     Wikcionari – Diccionari i tesaurus     Wikillibres – Llibres de text, manuals i llibres de cuina     Wikinotícies – Notícies     Wikidites – Col·lecció de dites i citacions     Wikitexts – Biblioteca     Wikiversitat – Materials d'aprenentatge i activitats     Wikiviatges – Guies de viatge    Wikispecies – Directori d'espècies     Wikimedia Commons – Repositori multimèdia     Incubador – Versions en nous idiomes     Meta-Wiki – Coordinació dels projectes de Wikimedia     MediaWiki – Documentació del programari