Wikidata:Pendhapa

From Wikidata
Jump to navigation Jump to search
Wikidata nodes in white.svg

Sugeng rawuh ing Wikidata

gudhang kawruh mardika mawa 93.631.271 wiji dhatah kang kena dibesut sapa waé.

BebukaObrolan ProyèkGapura PaguyubanPitulung

Want to help translate? Translate the missing messages.
Sugeng rawuh!
Wikidata iku gudhang kawruh mardika tur binuka kang bisa diwaca lan dibesut manungsa uga mesin.

Wikidata minangka panyimpenan séntral kanggo "dhatah kastruktur" saka proyèk-proyèk Wikimédia liyané, kaya ta Wikipédia, Wikiwisata, Wikisumber, lan sapanunggalané.

Wikidata uga nyengkuyung akèh situs lan layanan liyané sajabaning proyèk-proyèk Wikimédia! Kontèn Wikidata cumepak mawa lisènsi mardika, kang kaèkspor nganggo format kang baku, lan bisa kagayutaké marang prangkat dhata binuka liyané ing wèb dhatah kang kagayut.
Ayo mèlu
Sinau bab Wikidata

Urun ing Wikidata

Srawung karo paguyuban Wikidata

Anggo dhatah saka Wikidata

Candhaké...
Warta

Warta liyané... (besut [ing basa Inggris])

Sinau bab dhatah
Apa panjenengan anyaran ing jagat dhatah? Yasaa lan undhakana literasi dhatané panjenengan lumantar kontèn kang karancang supaya panjenengan tumuli sumurup marang prakara-prakara dhasar kanthi pénak.
Temokaké
Aplikasi inovatif lan sumbangan saka paguyuban Wikidata

WikiProyèk Pinilih:
WikiProyèk Jeneng.

Wikiproject COVID-19 - logo.svg

As the world combats the ongoing COVID-19 pandemic, Wikidata has been extremely useful in collecting and modelling useful information related to COVID-19, from relevant research articles and clinical trials, to epidemiological statistics of various regions, to lexemes for words and phrases commonly associated with the pandemic, and much more. A lot of work from WikiProject COVID-19 goes into creating and maintaining these items, bolstering Wikidata's role as a helpful open resource in the pandemic.

Candhaké:

Ngerti proyèk apik utawa riset kang nganggo Wikidata? Kowé bisa ngusulaké kontèn supaya kapajang ing kaca Pendhapa ing kéné!
Wikimedia-logo.svg


 Wikipédia – Bauwarna     Wikikamus – Bausastra lan tésaurus     Wikibuku – Buku sekolah, buku panuntun, lan buku olah-olahan     Wikiwarta – Warta     Wikipethik – Klumpukan pethikan     Wikisumber – Pabukon     Wikiversitas – Matèri lan kagiyatan sinau     Wikiwisata – Panuntun wisata    Wikispésies – Dhirèktori spésies     Wikimedia Commons – Gudhang médhia     Inkubator – Vèrsi basa anyar     Meta-Wiki – Koordhinasi proyèk Wikimédia     MediaWiki – Dhokumèntasi piranti alus