Wikidata:Faqja kryesore

From Wikidata
Jump to: navigation, search
Wikidata
baza e lirë e të dhënave me 16,291,124 artikujkushdo mund ta redaktojë
Statistika
  Mirësevini!
Wikidata bazë e lirë të dhënash që mund të lexohet nga njerëzit dhe makineritë automatike. Ne jemi për të dhënat njëlloj siç është Wikimedia Commons për skedarët multimedialë: ne qëndërzojmë aksesin dhe menaxhimin e të dhënave të strukturuara, të tilla si referenca ndër-wiki dhe informacione statistikore. Wikidata përmban të dhëna në të gjitha gjuhët për të cilat ka projekte Wikimedia.

Mund të lexoni hyrjen për të mësuar më tepër rreth Wikidata-s.

Shiko Wikidatën në verprim: Shiko artikullin që liston faqet kryesore të 286 edicioneve të Wikipedias .

Nëse dëshironi të testoni programin Wikidata, ju lutem përdorni livadhin.
  Përdoreni Wikidatën në faqen tuaj wiki
  • Wikidata është një projekt i redaktueshëm nga të gjithë dhe të dhënat përdoren falas
  • Vini re se API për përdorimin e të dhënave do të ndryshojë!
  • Shkarkoni shtojcën Wikidata për wiki-n tuaj
  • Grupi i shtojcave Wikibase
  Njoftime

More news... (edit [in English])

  Projektet motra

 Wikipedia – Encyclopedia     Wiktionary – Dictionary and thesaurus     Wikibooks – Textbooks, manuals, and cookbooks     Wikinews – News     Wikiquote – Collection of quotations     Wikisource – Library     Wikiversity – Learning materials and activities     Wikivoyage – Travel guides    Wikispecies – Directory of species     Wikimedia Commons – Media repository     Wikimedia Incubator – New language versions     Meta-Wiki – Wikimedia project coordination     MediaWiki – Software documentation