villa dels Munts (Q9093955)

From Wikidata
Jump to navigation Jump to search
Roman villa of Tárraco
edit
Language Label Description Also known as
English
villa dels Munts
Roman villa of Tárraco

    Statements

    0 references
    Recreació d’unes latrines romanes privades. A partir de les restes conservades de les latrines de l’edifici dels banys de la vil·la romana dels Munts (Altafulla, Tarragonès). Segles II – III dC. Dibuix realitzat per Meritxell Guasch, alumna de 2n curs d’Il·lustració de l’EADT, amb l’assessorament científic del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Francesc Tarrats, Montserrat Perramon, Josep Anton Remolà i Pilar Sada). 1. Banc 2. Canal principal 3. Canal davanter 4. Revestiment de lloses de pedra d’Alcover 5. Finestra 6. Cancell MNAT 45394 7. Rentamans (Labrum) (Catalan)
    Recreación de unas letrinas romanas privadas. A partir de los restos conservados de las letrinas del edificio de los baños de la villa romana de Els Munts (Altafulla, Tarragonès).Siglos II – III d.C. http://www.mnat.cat/index.php?page=munts-visitaDibujo realizado por Meritxell Guasch, alumna de 2º curso de Ilustración de la EADT, con el asesoramiento científico del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Francesc Tarrats, Montserrat Perramon, Josep Anton Remolà y Pilar Sada). 1. Banco 2. Canal principal 3. Canal delantero 4. Revestimiento de losas de piedra de Alcover 5. Ventana 6. Cancel MNAT 45394 7. Lavamanos (Labrum) (Spanish)
    0 references
    Secció reconstructiva d’un caldarium (estança calefactada) amb el praefurnium (forn). A partir de les restes conservades d’una de les estances calefactades de l’edifici de banys de la vil·la romana dels Munts (Altafulla, Tarragonès). Segles II – III dC. Dibuix digital realitzat per Dylan Calaf, alumne de 2n curs d’Il·lustració de l’EADT, amb l’assessorament científic del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Francesc Tarrats, Montserrat Perramon, Josep Anton Remolà i Pilar Sada). 1. Forn 2. Caldera 3. Banyera d’aigua calenta (Alveus) 4. Sistema de calefacció (Hypocaustum) 5. Pilars de sustentació (Pilae) (Catalan)
    Sección recostructiva de un caldarium (estancia calefactada) con el praefurnium (horno). A partir de los restos conservados de una de las estancias calefactadas del edificio de baños de la villa romana de Els Munts (Altafulla, Tarragonès). Siglos II – III d.C. Dibujo digital realizado por Dylan Calaf, alumno de 2º curso de Ilustración de la EADT, con el asesoramiento científico del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Francesc Tarrats, Montserrat Perramon, Josep Anton Remolà y Pilar Sada). 1. Horno 2. Caldera 3. Bañera de agua caliente (Alveus) 4. Sistema de calefacción (Hypocaustum) 5. Pilares de sustentación (Pilae) (Spanish)
    0 references
    0 references

    Identifiers

     
    edit
    edit
      edit
        edit
          edit
            edit
              edit
                edit
                  edit