Wikidata:Vegla

From Wikidata
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikidata:Tools and the translation is 70% complete.
Outdated translations are marked like this.
Vegla

Kjo faqe është një listë e mjeteve që mund të përdorni për të punuar në Wikidata më shpejt dhe më të qetë. Nëse keni shkruar një skriptë thjesht shtojeni atë dhe ndihmoni shumë përdorues të tjerë.

Proposals of new tools (and gadgets) are collected in the subpage Proposals.

Vegla e javës

Çdo natë, një vegël e njohur shfaqet në përmbledhjen javore.

See also