Wikidata:Main Page/Content/jv

From Wikidata
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikidata:Main Page/Content and the translation is 90% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Afrikaans • ‎Alemannisch • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎British English • ‎Chi-Chewa • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎Deutsch (Sie-Form)‎ • ‎English • ‎Esperanto • ‎Frysk • ‎Gaeilge • ‎Hawaiʻi • ‎Ido • ‎Igbo • ‎Jawa • ‎Limburgs • ‎Lingua Franca Nova • ‎Lëtzebuergesch • ‎Mirandés • ‎Nederlands • ‎Nedersaksies • ‎Scots • ‎SiSwati • ‎Sunda • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Volapük • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎eesti • ‎español • ‎español de América Latina • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎interlingua • ‎italiano • ‎kurdî • ‎kurdî (latînî)‎ • ‎la .lojban. • ‎latviešu • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎norsk nynorsk • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎sardu • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenčina • ‎slovenščina • ‎srpskohrvatski / српскохрватски • ‎suomi • ‎svenska • ‎vèneto • ‎Ænglisc • ‎íslenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎башҡортса • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎саха тыла • ‎српски / srpski • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎қазақша • ‎հայերեն • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎کوردی • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ਪੰਜਾਬੀ • ‎ગુજરાતી • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎සිංහල • ‎ไทย • ‎ဖၠုံလိက် • ‎ქართული • ‎አማርኛ • ‎ᱥᱟᱱᱛᱟᱲᱤ • ‎中文 • ‎吴语 • ‎文言 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ • ‎조선말 • ‎한국어
Wikidata nodes in white.svg

Sugeng rawuh ing Wikidata

gudhang kawruh mardika mawa 87.064.092 wiji dhatah kang bisa dibesut sapa waé.

BebukaObrolan ProyèkGapura PaguyubanPitulung

Want to help translate? Translate the missing messages.
Sugeng rawuh!
Wikidata iku gudhang kawruh mardika tur binuka kang bisa diwaca lan dibesut manungsa uga mesin.

Wikidata minangka panyimpenan séntral kanggo "dhatah kastruktur" saka proyèk-proyèk Wikimédia liyané, kaya ta Wikipédia, Wikiwisata, Wikisumber, lan sapanunggalané.

Wikidata uga nyengkuyung akèh situs lan layanan liyané sajabaning proyèk-proyèk Wikimédia! Kontèn Wikidata cumepak mawa lisènsi mardika, kang kaèkspor nganggo format kang baku, lan bisa kagayutaké marang prangkat dhata binuka liyané ing wèb dhatah kang kagayut.
Ayo mèlu
Sinau bab Wikidata

Urun ing Wikidata

Srawung karo paguyuban Wikidata

Anggo dhatah saka Wikidata

Candhaké...
Warta

Warta liyané... (besut [ing basa Inggris])

Sinau bab dhatah
Apa panjenengan anyaran ing jagat dhatah? Yasaa lan undhakana literasi dhatané panjenengan lumantar kontèn kang karancang supaya panjenengan tumuli sumurup marang prakara-prakara dhasar kanthi pénak.
Temokaké
Aplikasi inovatif lan sumbangan saka paguyuban Wikidata

WikiProyèk Pinilih:
WikiProyèk Jeneng.

Juliet - Philip H. Calderon.jpg

"Apa ta jeneng iku?" pitakoné Juliet ing karyané Shakespeare.
Wangsulané: akèh banget dhatah kang butuh struktur lan properti anyar. Nanging, amarga terus mundhaké sumbangané wong-wong lan lelabuhané WikiProyèk anyar iki, Wikidata dadi sansaya apik anggoné nyengkuyung dhata bab jeneng—lan pranyata Juliet iku jeneng liyané Julika, lan Giulia, lan Hülya, lan Liana, lan Uljana...

Candhaké:

Ngerti proyèk apik utawa riset kang nganggo Wikidata? Kowé bisa ngusulaké kontèn supaya kapajang ing kaca Tepas ing kéné!
Wikimedia-logo.svg


 Wikipédia – Bauwarna     Wikikamus – Bausastra lan tésaurus     Wikibuku – Buku sekolah, buku panuntun, lan buku olah-olahan     Wikiwarta – Warta     Wikipethik – Klumpukan pethikan     Wikisumber – Pabukon     Wikiversitas – Matèri lan kagiyatan sinau     Wikiwisata – Panuntun wisata    Wikispésies – Dhirèktori spésies     Wikimedia Commons – Gudhang médhia     Inkubator – Vèrsi basa anyar     Meta-Wiki – Koordhinasi proyèk Wikimédia     MediaWiki – Dhokumèntasi piranti alus