Shortcut: WD:CP

Wikidata:Portal komunitas

From Wikidata
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Wikidata:Community portal and the translation is 89% complete.

Other languages:
አማርኛ • ‎العربية • ‎অসমীয়া • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎تۆرکجه • ‎башҡортса • ‎беларуская • ‎বাংলা • ‎bosanski • ‎català • ‎čeština • ‎Cymraeg • ‎dansk • ‎Deutsch • ‎Zazaki • ‎dolnoserbski • ‎Ελληνικά • ‎emiliàn e rumagnòl • ‎English • ‎Esperanto • ‎español • ‎eesti • ‎euskara • ‎فارسی • ‎suomi • ‎føroyskt • ‎français • ‎Frysk • ‎galego • ‎ગુજરાતી • ‎עברית • ‎हिन्दी • ‎hrvatski • ‎hornjoserbsce • ‎magyar • ‎Հայերեն • ‎interlingua • ‎Bahasa Indonesia • ‎Ilokano • ‎Ido • ‎íslenska • ‎italiano • ‎日本語 • ‎Basa Jawa • ‎ქართული • ‎қазақша • ‎ಕನ್ನಡ • ‎한국어 • ‎Ripoarisch • ‎Kurdî • ‎Lëtzebuergesch • ‎lietuvių • ‎latviešu • ‎Malagasy • ‎Baso Minangkabau • ‎македонски • ‎монгол • ‎मराठी • ‎Bahasa Melayu • ‎norsk bokmål • ‎Nederlands • ‎Sesotho sa Leboa • ‎occitan • ‎ਪੰਜਾਬੀ • ‎polski • ‎پښتو • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎русский • ‎سنڌي • ‎සිංහල • ‎shqip • ‎српски / srpski • ‎svenska • ‎ślůnski • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ไทย • ‎Toki Pona • ‎Türkçe • ‎татарча/tatarça • ‎tatarça • ‎ئۇيغۇرچە / Uyghurche • ‎ئۇيغۇرچە • ‎українська • ‎Tiếng Việt • ‎Volapük • ‎ייִדיש • ‎粵語 • ‎中文


Sugeng rawuh

Sugeng rawuh wonten ing Portal komunitas Wikidata
Pirembagan umum
Wikidata:Warung kopi
Pirembagan umum ngengingi proyek
Requests for comment
Pirembagan bab panyuwunan topik tinamtu
Kontak tim pangembang
Lapuran bug dhumateng pangembang
Panyuwunan
Administrators' noticeboard
Lapuran vandalisme, panyuwunan pangreksan kaca, lsp.
Bureaucrats' noticeboard
Panyuwunan pangalihan, lsp.
Bot requests
Panyuwunan supados tugas-tugas kaayahi dening bot
Interwiki conflicts
Lapuraken masalah kanthi konten ing wiki sanes
Wikidata:Property proposal
Usulaken ndamel satunggaling properti
Properti kangge pambusekan
Panyuwunan pambusekan properti-properti
Request a query
Requests for Wikidata SPARQL queries
Panyuwunan pambusekan
Panyuwunan pambusekan item lan kaca
Wikidata:Requests for permissions
Panyuwunan idin tumrap pangangge pinercanten wonten ing komunitas
Sanesipun
Wikidata:List of policies and guidelines
Dhaptar kawicaksanan saha paugeran
Piranti
Piranti saha skrip ingkang dipunangge ing Wikidata
Wikidata:Accessibility
Rekomendhasi hak akses
Milai
Wikidata:Introduction
Sawetawis informasi umum ngengingi Wikidata
Wikidata:Glossary
Nyinaoni istilah ingkang sampun dipunmangertosi sacara umum
Wikidata Tours
Nepangi antarmuka panyuntingan
Wikidata:Contribute
Find out how to contribute
Wikidata:Data donation
Data donations
Proyek-proyek kagandheng
Wikidata:Sister projects
Wikidata:Gapura Proyek-proyek kagandheng punika kangge pirembagan lan perancangan patrapipun Wikidata wonten ing proyek-proyek.
Nembe mersudi proyek tinamtu? Pados margi badhe ndherek nyengkuyung? Mangga klik proyek ing ngandhap kangge milai.

 Wikipedia     Wikivoyage    Wikimedia Commons     Wikisource     Wikiquote     Wikinews     Wikispecies     Wiktionary     Wikibooks     Wikiversity     Meta-Wiki     MediaWiki     Incubator   

Proyek-proyek Wiki
Wikidata:WikiProjects
Proyek-proyekWiki punika klompok kontributor ingkang ngersakaken nyambutdamel sesarengan minangka tim kangge ningkataken Wikidata!
Klompok saged fokus wonten ing topik tinamtu (contonipun astronomi) utawi tugas tinamtu (contonipun ngatasi masalah kaca disambiguasi). Mangga gabung wonten ing Proyek-proyekWiki ingkang sampun wonten utawi damel proyek piyambak.
Kamajengan pandamelan konten
Wikidata item creation progress no text.svg