User talk:Egon Willighagen

From Wikidata
Jump to navigation Jump to search

User talk Archives[edit]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[edit]

WMF Surveys, 18:57, 29 March 2018 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[edit]

WMF Surveys, 01:40, 13 April 2018 (UTC)

Lexeme[edit]

Hi,

I was about to revert your diff Special:Diff/683808736 on Lexeme:L2 but LydiaPintscher did it before me. A lexeme is a word inside "one and only one" language. If you add several languages, it's not an lexeme any more but an item, and we already have the Q item for that ;) (first (Q28469711) in this case).

Cdlt, VIGNERON (talk) 12:31, 23 May 2018 (UTC)

@VIGNERON:, ah, thanks. Sorry for adding noise; I was learning, and actually followed another item which had a translation, which someone asked about... thanks for fixing it. --Egon Willighagen (talk) 17:16, 23 May 2018 (UTC)
No problem. I just act quickly so nobody else would see the same mistake ;)
And if you have any question, feel free to ask on Wikidata talk:Lexicographical data or elsewhere.
Cdlt, VIGNERON (talk) 17:19, 23 May 2018 (UTC)

Terugdraaien[edit]

Beste Egon Willighagen,

Dank voor het terugdraaien van mijn onbeholpen bewerking op Mark van Loosdrecht. Oorzaak drank vermoedelijk ;-D
Iets anders: 'k Dacht een samenvoegverzoek te doen voor Tsingtao, maar kwam er net achter dat het onzin is. Kun je dat ook terugdraaien?
Zo kom je elkaar nooit tegen, dan weer een paar dagen achter elkaar meermaals.
Terzijde: is Egonw een sokpop van je? Zõ ja: is het niet lastig om onder twee bijna dezelfde namen te bewerken; zo nee: worden jullie twee weleens verward met elkaar?  Klaas `Z4␟` V:  10:13, 23 September 2018 (UTC)
Terugdraaien, dat is het mooie van een wiki, toch? Wat is er precies mis met Tsingtao? Als je hem wil deleten, kan je dat More -> "Request deletion" aanvragen. Ik heb die powers niet. Het probleem van meer dan 1 account is meer de werkdruk en daardoor gebrek aan tijd hoe ik dat fatsoenlijk kan oplossen... Mijn eerste Wikipedia accounts stammen uit de tijd voor de gezamelijke onderliggende account, en had een voor NL en de ander voor EN, en dat proberen te herstellen heeft er juist voor gezorgd dat ik er toen ook twee op NL had (of zo, het is lang geleden). Is het belangrijk dat ik dit oplos? --Egon Willighagen (talk) 10:49, 23 September 2018 (UTC)