Wikidata:Pàgina principal

From Wikidata
Jump to: navigation, search
Benvingut/uda a Wikidata
La base de coneixement lliure amb 13.950.896 elements que tothom pot editar
Estadístiques
  Benvinguts!
Wikidata és una base de coneixement lliure que pot ser llegida i editada tant per humans com per màquines. És respecte a les dades com el que Wikimedia Commons és respecte als arxius multimèdia: centralitza l'accés i la gestió de dades estructurades tals com referències interwiki i informació estadística. Wikidata conté dades en tots els idiomes que tenen projectes Wikimedia. Podeu llegir la introducció per aprendre'n més.
  Utilizeu Wikidata al vostre wiki
  Actualitat
  • 11 de maig de 2015: S'ha posat en marxa l'accés arbitrari per a la Viquipèdia en neerlandès i per a Wikisource en francès.
  • 6 de maig de 2015: L'inici de l'accés arbitrari per a la Viquipèdia en neerlandès i per a Wikisource en francès està previst per a l'11 de maig.
  • 28 de febrer de 2015: Wikidata assoleix 200 milions d'edicions.
  • 24 de febrer de 2015: S'ha posat en marxa la fase 1 de Viquillibres. Ara ja podeu enllaçar pàgines de Viquillibres amb cada element.
  • 7 de febrer de 2015: Es crea l'element número 19.000.000, sobre un accident aeri militar a l'illa Jeju, Corea del Sud.
  • 6 de febrer de 2015: L'inici del desplegament de Wikibooks està previst per al 24 de febrer. Consulteu-ne la pàgina de coordinació.

Més notícies... (editeu-les (en anglès))

  Altres projectes

 Viquipèdia – Enciclopèdia     Viccionari – Diccionari     Viquillibres – Repositori de llibres     Viquinotícies – Font de notícies     Viquidites – Colecció de cites     Viquitexts – Textos originals     Viquiversitat – Recursos d'ensenyament     Wikivoyage – Travel guides    Wikispecies – Directori d'espècies     Wikimedia Commons – Repositori multimèdia     Wikimedia Incubator – New language versions     Meta-Wiki – Coordinació de projectes Wikimedia     MediaWiki – Software documentation